Ravintola

Lähteelän kahvila-ravintola on avoinna joka päivä, ainakin syyskuun loppuun saakka.

Ravintoloita koskevat rajoitteet vaikuttavat palveluihimme vain vähän ja aukioloaikoihin ei lainkaan. Kaikkia tuotteita voi ostaa mukaan ja nautiskella ulkoilualueen retkipöydillä tai rantakallioilla.

Ravintolan laajennettu terassialue on anniskelualuetta, jossa voi nautiskella luonnonrauhassa lasillisen olutta, viiniä tai muuta sihi-juomaa.

Ravintola on Lähteelän pienimuotoinen palvelukeskus, siksi olemmekin lähes aina paikalla ja valmiina varmistamaan onnistunut vierailu Lähteelässä, tulitpa sitten paikalle millä tahansa.

Ravintolassa on myynnissä tuoreita leivonnaisia, lohileipiä, Savukirjolohikeittoa, juomia, kioskitarvikkeita, karkkia, jäätelöä ym. Jos valikoimastamme puuttuu jotain, kerrothan meille, niin täydennämme valikoimaamme jatkuvasti paremmaksi.

Ravintola on myös alueen info, satamakonttori, ensiapu, varaamo, lainaamo, vuokraamo ja mitä kaikkea…

Kahvilassa on tarjolla joka päivä Lähteelän oma keitto savustetusta kirjolohesta Keitto maksaa 9€ aikuinen ja 4,5€ lapselta. Tällä hinnalla kannattaa poiketa lounaalle vaikka olisi vain ohikulku matkalla.

Ravintolastamme voit myös tilata uunituoreet sämpylät tai croissantit aamuksi. Kekseliäimmät ovat tilanneet meiltä myös karkit, makkarat, juomat ym. Stora Svärtöön illaksi.

Lisäksi tuomme pienen kioski valikoiman aina mukanamme Stora Svärtöön myyntiin, samalla kun olemme huoltokäynnillä.