Lähteelän saunat

Saunat Lähteelässä

Molemmat saunamme ovat nyt varattavissa jokaisena viikonpäivänä.

Puusauna1,5h ja sähkösauna 1h vuoroina.

Saunamme varataan osoitteessa lahteela.fi

Samalle päivälle voit kysyä vapaita vuoroja kahvilasta tai soittamalla meille.

On tulossa myös erikoisaikatauluja kuten juhannus, venetsialaiset yms. Niistä infoamme tarkemmin sitten lähempänä. Juhannuksenkin saunat tulevat varattavaksi 14vrk ennen vuoroa.

Lähteelän saunat ovat erittäin suosittuja niin retkeilijöiden kuin veneilijöiden keskuudessa. Pyrimme suunnittelemaan saunojen käyttöajat, niin että mahdollisimman moni pääsee nauttimaan Lähteelän pehmeistä löylyistä.

Lähteelässä on varattavissa kaksi saunaa, joista molemmissa on oma uimalaituri sekä vilvoitteluterassi.

Puusauna - Lämmitämme saunaa kuivalla koivulla saavuttaaksemme mahdollisimman hyvät löylyt. Ympäristöön leviää vain vieno perinteinen puusaunan lämmittämisen tuoksu. Kiukaan löylyt ovat lempeän pehmeät mutta kuitenkin juuri sellaiset Suomalaiseen saaristo maisemaan sopivat. Ylälauteelta onkin suora näkymä merelle ja vilvoitella voi käydä omalta uimalaiturilta, katseilta suojassa.

Sähkösauna - Lähteelän suosituin sauna. Puiden katveessa, hirsirakenteinen rantasauna, jonka vilvoitteluterassilla viihtyisi pidempäänkin. Pukuhuoneessa on reilusti tilaa ja naulakoita, samoin kuin pesutiloissakin. Ylälauteilla kuulee usein sanottavan, ”onpa yllättävän hyvät löylyt” eikä turhaan, sillä parisataa kiloa kiuaskiviä yhdistettynä oikeaan ilmanvaihtoon sekä kiukaan säätöihin takaavat erittäin miellyttävän saunakokemuksen. Lauteillekin mahtuu 10 henkilöä yhtä aikaa helposti. Vilvoittelemaan pääsee myös mereen, sillä saunalla on oma uimalaituri.

Varsinkin viikonloppuisin sauna on erittäin suosittu, joten varaathan vuoron ajoissa.