Lähteelän saunat

Talvisaunat Lähteelässä

Molemmat saunamme ovat nyt varattavissa 1,5h vuoroina.

Talvisaunamme varataan osoitteessa lahteela.fi

Puusauna on avoinna Pe-Su.

Sähkösauna Ti ja To-Su.On tulossa myös erikoispäiviä, kuten itsenäisyyspäivä, joulun välipäivät, talviloma yms. Niistä infoamme tarkemmin sitten lähempänä. Molemmille saunoille teemme myös avannot.

Lähteelän saunat ovat erittäin suosittuja niin retkeilijöiden kuin veneilijöiden keskuudessa. Pyriimme suunnittelemaan saunojen käyttöajat, niin että mahdollisimman moni pääsee nauttimaan Lähteelän pehmeistä löylyistä.

Lähteelässä on varattavissa kaksi saunaa, joista molemmissa on oma uimalaituri sekä vilvoitteluterassi.

Puusauna - Lämmitämme saunaa kuivalla koivulla saavuttaaksemme mahdollisimman hyvät löylyt. Ympäristöön leviää vain vieno perinteinen puusaunan lämmittämisen tuoksu. Kiukaan löylyt ovat lempeän pehmeät mutta kuitenkin juuri sellaiset Suomalaiseen saaristo maisemaan sopivat. Ylälauteelta onkin suora näkymä merelle ja vilvoitella voi käydä omalta uimalaiturilta, katseilta suojassa.

Sähkösauna - Lähteelän suosituin sauna. Puiden katveessa, hirsirakenteinen rantasauna, jonka vilvoitteluterassilla viihtyisi pidempäänkin. Pukuhuoneessa on reilusti tilaa ja naulakoita, samoin kuin pesutiloissakin. Ylälauteilla kuulee usein sanottavan, ”onpa yllättävän hyvät löylyt” eikä turhaan, sillä parisataa kiloa kiuaskiviä yhdistettynä oikeaan ilmanvaihtoon sekä kiukaan säätöihin takaavat erittäin miellyttävän saunakokemuksen. Lauteillekin mahtuu 10 henkilöä yhtä aikaa helposti. Vilvoittelemaan pääsee myös mereen, sillä saunalla on oma uimalaituri.

Varsinkin viikonloppuisin sauna on erittäin suosittu, joten varaathan vuoron ajoissa.